Actiuni organizate de Arhiepiscopia Dunarii de Jos in sprijinul sinistratilor

De Redactia 14 Februarie 2012, 13:38 Religie
Potrivit Biroului de Presa si Comunicare al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, în urma evenimentelor meteorologice extreme de viscol si ninsori, Arhiepiscopia Dunarii de Jos, prin Centrul Eparhial, protopopiate si parohii au luat urmatoarele masuri:

La 13 februarie 2012 Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, prin Sectorul social-filantropic a organizat o actiune filantropica prin care au fost trimise ajutoare constând în alimente neperisabile în parohiile Câineni, Plasoiu, Galbenu, Visan si Jirlau.

Preotii din Protoieria Galati au venit în sprijinul celor 123 de persoane de la Centrul de Primire a Persoanelor fara Adapost „Elisabeta Doamna”, prin oferirea de obiecte igienico-sanitare si articole de îmbracaminte. În urma colectelor efectuate în parohii, în zilele urmatoare va pleca un transport cu alimente neperisabile catre zonele afectate din judetele Braila, Galati, Vrancea si Buzau.

La Protoieria Braila au fost strânse ajutoare (alimente neperisabile) în valoare de peste 20.000 lei, urmând ca acestea sa fie trimise în zonele sever afectate din judetele Braila, Vrancea si Buzau.

Totodata, dupa deschiderea circulatiei navale, în data de 11 februarie a.c., preotii Constantin Tureac de la parohia Marasu, George Postolache de la parohia Frecatei si Stefan Davidov de la parohia Tacau au trimis medicamente la sinistra?ii din Insula Mare a Brailei în valoare de peste 550 lei, dar si apa plata sau minerala.

De asemenea, Pc pr. Teodor Popa din parohia Coltea, împreuna cu membrii Consiliului parohial, au deblocat 4 gospodarii si au oferit alimente de prima necesitate în Parohia Florica - izolata aproximativ o saptamâna.

Sursa: Basilica.ro

 

Autor Redactia 14 Februarie 2012, 13:38 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate