USL vrea in continuare un dialog deschis cu societatea civila

De Redactia 27 Ianuarie 2012, 14:47 Politica
Uniunea Social Liberala isi reafirma intentia de a sustine un dialog deschis cu societatea civila, cu buna-credinta si fara nici un fel de agenda ascunsa.Societatea civila are un rol fundamental in asigurarea conditiilor si functionarii unei democratii reale.

Desi impartasim viziunea si principiile societatii civile democratice cu privire la nevoia unui parteneriat structurat si cu privire la consolidarea institutiile in Romania, nu dorim ca acest dialog sa fie grevat de nici o suspiciune sau neintelegere. Prin urmare, ne manifestam totala deschidere cu privire la agenda de dialog pe care societatea civila doreste sa o propuna.
   
Subliniem ca propunerea de parteneriat pe care am inaintat-o organizatiilor non-guvernamentale este doar un prim pas, fiind inspirat din pactul pe care societatea civila a mai incercat, anii trecuti, sa il adopte in parteneriat cu partidele politice. Nu promitem nimic din ce nu am putea realiza, iar intentia noastra sincera este aceea ca societatea civila sa devina cat mai puternica, fara influente politice de nici un fel.
   
Condamnam, in context, orice tentativa a jurnalistilor apropiati de PDL si de Traian Basescu de a bloca ideea de dialog dintre partide si societatea civila, si ne reafirmam disponibilitatea pentru discutii privind refacerea statutului organizatiilor non-guvernamentale in Romania in perioada urmatoare.


 

Autor Redactia 27 Ianuarie 2012, 14:47 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate