Toţi parlamentarii PNL vor vota moţiunea de cenzură - Codul Boc

De AmosNews 09 Martie 2011, 21:46 Politica
Consiliul Național Executiv al Partidului Național Liberal a stabilit, miercuri, 9 martie a.c., că toți parlamentarii PNL vor fi prezenți la dezbaterea moțiunii de cenzură „Codul Boc – salarii mici, şomaj mare, firme falimentate” și vor vota pentru sancționarea actualului guvern.

“Nu există nici un fel de problemă în ceea ce ne priveşte. Toţi parlamentarii liberali vor fi prezenţi, toţi parlamentarii liberali vor vota moţiunea de cenzură ai cărei iniţiatori, împreună cu cei din PSD şi PC,  suntem”, a declarat președintele PNL, Crin Antonescu, la finalul ședinței CNEx.

Liderul liberal a precizat faptul că, exceptând cazurile de sănătate, nu există nici un fel de derogări de la prezență.

Moţiunea de cenzură „Codul Boc – salarii mici, şomaj mare, firme falimentate” se doreşte a fi o formă de sancţionare care vizează atât modificările aduse legii Codului Muncii, cât şi procedura aleasa de guvernul Boc care care abuzează în continuare de angajarea răspunderii pentru a impune legi nedemocratice şi contrare intereselor cetăţenilor români, se arată în textul moțiunii depusă miercuri, la Parlament. Angajarea răspunderii Guvernului pe această Lege nu este specifică unui regim democratic, pentru că procedura este forţată, ocoleşte dezbaterea parlamentară şi argumentele societăţii civile.


 

Autor AmosNews 09 Martie 2011, 21:46 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate