Stancu vrea sa umileasca Parisul: cu 100 miliarde de lei vechi face biblioteca pol de dezvoltare a turismului cultural

De Aura Costea 21 Februarie 2011, 22:18 Politica
Incredibil pe ce proiecte fantasmagorice sunt alocati banii publici! Consiliul Judetean Braila, sub indrumarea vizionara a presedintelui Gheorghe Bunea Stancu, a dat prin atribuire directa un nou contract prietenului de la Confort 2000, in valoare de cca 10 milioane de lei (100 de miliarde de lei vechi).

Uluitoarea suma este alocata unui proiect la fel de uluitor:"Biblioteca Judeteana Panait Istrati-un pol de dezvoltare a turismului cultural in judetul Braila". Va vine sa credeti asa ceva? Daca de sase ani, Voda nu reuseste sa dezvolte turismul clasic, avand in vedere ca rezervatia naturala Insula Mica a Brailei se afla la doi pasi, isi imagineaza cineva cum va deveni biblioteca judeteana "pol de dezvoltare a turismului cultural"? Nu cred ca firma lui Cornel Pipera va executa lucrari dupa planurile bibliotecii din Alexandria, si nici dupa muzeul Luvru. Cum nu cred ca intentia lui Stancu a fost vreodata sa faca ceva in interesul public.

Personal, consider ca e o noua sfidare la adresa noastra si o veche metoda prin care banii judetului ajung in conturile care trebuie. Si pentru ca anul viitor vor fi alegeri, putem face inca de pe acum lista cu firmele care vor sponsoriza PSD.


 

Autor Aura Costea 21 Februarie 2011, 22:18 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii