Seful PNL Braila, Catalin Boboc, nu doreste sa-l supere pe seful PSD

De Aura Costea 15 Decembrie 2010, 23:08 Politica
Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, recunoaste indirect ca el este persoana care cu care Viorel Blacan spune ca a pus la cale un troc politic. Si nu o face in mod cinstit, asumandu-si scopul discutiilor cu deputatul PDL, ci printr-o declaratie grabita si insipida pe care o da ziarului Obiectiv, explicand ceea  ce ziarul nu a scris. Nici macar nu i-a pronuntat numele.  Pe scurt, din declaratiile date la la gazeta pe care o foloseste ca spalatorie, Boboc nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.  Totusi, el raspunde, punctual, tuturor problemelor ridicate de BrailaNews in articolul "Deputatul PDL Viorel Blacan ii propune liberalului Catalin Boboc un troc".

Si pentru ca a-si asuma in acest moment trocul cu Balcan, care vizeaza sprijinul reciproc pentru Primarie si CJ, despre care am  scris in articolul de ieri, inseamna probleme serioase cu Voda, Boboc pronunta cuvintele magice: “Ca în orice construcţie politică, am considerat util să creez un dialog cu ambele partide din Brăila, dialog pe care nu îl exclud nici în viitor, dar în final am ales această colaborare cu PSD, pentru că, şi în plan naţional şi în plan local, PDL are o problemă de consecvenţă în idei şi acţiuni". De parca Voda ar fi prost sa inghita o astfel de gogoasa!

Pentru ca stiu ca citesti BrailaNews, imi permit sa ma adresez direct: Boboc, Stancu a aflat ca joci la doua capete! Prin aceasta atitudine duplicitara nu faci decat sa creezi un nou prejudiciu partidului. Daca obiectivul tau este  ca PNL Braila  sa nu mai aiba reprezentanti in viitoarea legislatura, te afli pe drumul cel bun: brailenii s-au saturat de oportunistii de la remorca PSD-ului. 


 

Autor Aura Costea 15 Decembrie 2010, 23:08 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate