Reduceri de cheltuieli la alesii din Camera Deputatilor

De Mihai Vintilă 31 Mai 2010, 00:00 Politica
Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni 31 mai 2010 două memorandumuri înaintate de secretariatul general prin care se propune reducerea cu 20% a consumului lunar de combustibil pentru parcul auto central al Camerei şi reducerea cu 45,5% a costurilor cu telefonia mobilă pentru personalul Camerei.


Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat un memorandum semnat de secretarul general Gheorghe Barbu prin care se prevede reducerea abonamentelor de telefonie mobilă aferente personalului Camerei Deputaţilor de la 400 de minute la 300 de minute pentru şefii de departamente, directori generali, directori, directori adjuncţi, de la 400 la 200 de minute pentru şefi serviciu, şefi secţie, şefi birou şi de la 200 la 100 de minute pentru alte categorii de personal. Depăşirea faţă de minutele aprobate, indiferent de tipul de abonament, se suportă din veniturile proprii ale salariaţilor.

Ca urmare a acestor ajustări se realizează o reducere a costurilor cu 45,5% pentru cheltuielile cu telefonia mobilă pentru personalul Camerei Deputaţilor, subliniază secretariatul general al Camerei.

 

Autor Mihai Vintilă 31 Mai 2010, 00:00 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate