Reactiile PNL Braila la fluturasul despre caracatita coruptiei brailene

De Redactia 17 Iulie 2011, 23:27 Politica
Atacaţi josnic zilele trecute, când au fost nominalizaţi pe un pliant ce a fost distribuit gratuit în oraş, liberalii brăileni au ripostat prompt şi categoric. În cadrul conferinţei de presă săptămânale a partidului, preşedintele liberalilor brăileni Cătălin Boboc şi consilierul municipal Vasile Varga au catalogat drept jenant şi laş modul în care, la umbra anonimatului, cineva încearcă să îi denigreze, fără însă să îşi asume făţiş acest lucru şi fără să aducă dovezi concrete.

“Se ascund într-un anonimat şi nu au curajul să spună exact ce îmi reproşează personal şi cine mă acuză. Din punctul meu de vedere, anonimatul e arma cea mai bună pentru un om de nimic. Cine are ceva de spus să o spună în faţă, public, că eu dacă am ceva de spus ies şi zic cine sunt şi ce părere am despre un subiect anume. Demersul făcut de acea persoană se vede că e unul politic, electoral şi nu unul civic. În acea hartă se vorbeşte de retrocedări. Ori, retrocedările se fac la instanţa de judecată, iar solicitanţii sunt asistaţi de un avocat. Activitatea mea profesională nu are legătură cu acuzele aduse. Totul a fost împachetat într-un demers civic, dar, de fapt, e unul politic”, a declarat notarul Vasile Varga.

La rândul său, preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a ţinut să precizeze că liberalii nu se vor lăsa intimidaţi de atacurile adversarilor politici şi vor continua lupta cu actualul arc guvernamental. “În niciun caz asemenea mizerii nu ne vor intimida şi nu ne vor face să depunem armele în lupta cu actualul arc guvernamental. Asemenea mizerii nu ne interesează. Personal nu am desfăşurat niciodată o afacere de 1 leu cu statul, iar dacă cineva poate veni cu cea mai mică dovadă în sensul ăsta, mă angajez să mă retrag din scena politică pentru că înseamnă că nu sunt capabil să schimb nimic din ce ne-am propus”, a declarat Cătălin Boboc.


 

Autor Redactia 17 Iulie 2011, 23:27 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate