PSD: Guvernul intenţionează să introducă noi taxe

De Redactia 02 Noiembrie 2011, 19:17 Politica
Textul actual al Directivei CE la care a făcut referire ministrul Mediului prevede în mod clar faptul că se vor lua în considerare aspectele sociale, statele membre având posibilitatea de a scuti în totalitate de impozit energia consumată pentru încălzirea gospodariilor, fără a ţine cont de produsul energetic utilizat. De aceea, ministrului Borbely a revenit asupra declaraţiilor, în urma sesizării de către opoziţie a falsităţii celor susţinute.
    
UE nu vrea să introducă taxe pe centrala de apartament. Guvernul se gândeşte să introducă, de fapt, noi taxe. Dacă opoziţia nu intervenea, Guvernul avea de gând să-i mai păcălească odată pe români şi să mai introducă o taxă. 
   
Astfel de informaţii false îngrijorează un număr foarte mare de români care au ales centralele de apartament ca modalitate de încălzire a locuinţei. 
   
Partidul Social Democrat consideră că, indiferent de poziţia UE, Guvernul are în intenţie introducerea unei asemenea taxe sau a unor noi taxe, care să aducă bani în plus la buget, astfel încât interesele clientelei politice a actualei puteri să nu fie afectate.

 

Autor Redactia 02 Noiembrie 2011, 19:17 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate