Programul "Agenda europeana a Partidului Democrat Liberal"

De AmosNews 01 Noiembrie 2010, 22:40 Politica
Organizatia de Femei a Partidului Democrat Liberal, in parteneriat cu Institutul de Studii Populare (ISP) si Fundatia Konrad Adenauer (KAS) deruleaza Programul „Agenda europeana a Partidului Democrat Liberal”, cu scopul facilitarii unei colaborari eficiente intre membrii organizatiilor interne ale PDL si reprezentantii partidului in Parlamentul European, in vederea corelarii eficiente a prioritatilor agendei de proiecte a partidului din plan national si plan european.

Prima conferinta publica a  programului are in vedere promovarea activitatilor derulate la nivel european, pe tematica luptei impotriva coruptiei sub titlul „Lupta impotriva coruptiei - perspectiva unui mecanism unitar la nivelul Uniunii Europene”.
 
Invitat sa vorbeasaca despre acest subiect este doamna Monica Macovei, europarlamentar si membru al Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne.
 
Conferinta va avea loc in data de 4 Noiembrie 2010, cu incepere de la ora 14.30, la Howard Johnson Grand Plaza, Sala Grand Ballroom.

 

Autor AmosNews 01 Noiembrie 2010, 22:40 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate