Premierul Boc IV a prezentat Recalcularea Pensiilor II

De AmosNews 28 Ianuarie 2011, 22:21 Politica
Premierul României, Emil Boc, a prezentat în o noua modalitate de recalculare a pensiilor militare. Premierul a precizat că există mai multe situaţii în care se află rezerviştii şi a prezentat fiecare caz.  Toate pensiile care au fost recalculate până la data de 31 Decembrie 2010, pe baza adeverinţelor de la locurile de muncă vor rămâne neschimbate, iar în luna Februarie beneficiarul va primi pensia pe care a primit-o şi în luna Ianuarie.

În ceea ce priveşte pensiile militarilor calculate pe baza salariului mediu brut pe economie, premierul a precizat că există două cazuri distincte.

Astfel, dacă beneficiarul a primit, în luna Ianuarie 2011, o pensie mai mare faţă de luna Decembrie 2010, va în luna Februarie 2011 pensia din Ianuarie 2011, până la recalculare pe baza adeverinţelor de la locurile de muncă. Dacă beneficiarul a primit în urma recalculării, o pensie mai mică faţă de cea din luna Decembrie 2010, va primi în luna Februarie 2011 suma pe care a primit-o în luna Decembrie 2010, până la recalculare pe baza adeverinţelor de la locurile de muncă.

Premierul a anunţat, totodată, că de strângerea documentelor doveditoare de venituri câştigate de fiecare beneficiar în parte se vor ocupa instiţutiile din sistemul de apărare în cadrul cărora beneficiarul şi-a desfăşurat activitatea.


 

Autor AmosNews 28 Ianuarie 2011, 22:21 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate