PP-DD Braila: Diacomatu pentru CJ si S.O.Balan la primarie

De Mihai Vintilă 17 Aprilie 2012, 19:04 Politica


La sediul PP-DD Braila domnul Sorin Ovidu Balan a anuntat incheierea negocierilor dintre partidul pe care il conduce pe plan local si societatea civila reprezentata de Fundatia Fiii Brailei. In urma acestor negocieri dl Sergiu Diacomatu va fi sprijinit pentru candidatura la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Braila. La primaria municiupiului va candida din partea PP-DD dl Sorin Ovidiu Balan.

"Daca alte partide vor spune ca au un nominalizat nu inseamna ca noi am facut alianta cu ei. Nu facem alianta cu nici un partid politic. Il sprijinum pe dl Diacomatu ca independent" a spus dl Balan. A facut apoi o trecere in revista a problemelor Brailei si a dorintelor sale din posibila functie de Primar al Brailei.

Sergiu Diacomatu : "Pe dl Aurel Simionescu il consider mult mai vinovat. A pierdut 1000 de ha!"

PP-DD Braila recunoaste sa s-au purtat discutii cu PRM si PNG dar ca acestea nu s-au concretizat.Deasemena s-a specificat ca filiala Braila e o filiala bogata deoarece mai multi oameni de afaceri s-au grupat in spatele acesteia.

Dl prim-vice-presedintele Gabriel Musceleanu a informat ca PP-DD va avea candidati in toate comunele si orasele din judet, prezentand liste complete. S-au finalizat 42 de localitati urmand ca maine sa fie finalizate si ultimile doua. Partidul are in judet 4000 de membri iar in Braila cca 2000.

 

Autor Mihai Vintilă 17 Aprilie 2012, 19:04 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate