Ponta: Băsescu îşi căuta sticla pe jos la Cotroceni

De AmosNews 26 Iunie 2011, 22:22 Politica
Un alt lider politic îl face beţiv pe şeful statului, Traian Băsescu. De data asta este vorba despre preşedintele PSD, Victor Ponta, care îl atacă dur pe şeful statului într-un discurs susţinut la Alexandria la lansarea strategiei USL pe agricultură.

"Sunt două lucruri pe care vreau să vi le spun aici, într-o atmosferă atât de caldă şi la propriu şi la figurat. În primul rând, îmi face foarte mare plăcere să vorbesc după Crin Antonescu. Când am vorbit împreună, marţi, la Cotroceni aţi văzut că domnul Băsescu căuta după sticlă pe jos", a declarat duminică Victor Ponta.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a făcut recent beţiv pe preşedinte. "Deci nu te poţi duce ca un beţiv la cârciumă când eşti şeful statului să-ţi dai părerea tu asupra istoriei naţionale şi asupra simbolurilor naţionale", a spus Antonescu.

Subiectul băuturii a apărut şi în documentele wikileaks. Un fost angajat al ambasadei SUA la Bucureşti, Silviu Crăescu, a declarat că preşedintele Traian Băsescu s-ar fi dus plângând şi mirosind a băutură la Ambasada Statelor Unite, în seara în care a fost suspendat din funcţie de către Parlament. Declaraţia lui Crăescu este conţinută de o telegrama atribuita WikiLeaks. Aici se mai precizează şi faptul că Băsescu s-ar fi dus la Ambasadă ca să îi ceară ajutorul lui Nicholas Taubman.


 

Autor AmosNews 26 Iunie 2011, 22:22 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate