PMP cere demisia ministrului Transporturilor si a ministrului Apararii

De A.Frangu 08 Februarie 2014, 10:51 Politica
Inregistrat oficial pe 29 ianuarie 2014, Partidul Miscarea Populara se considera a fi cel mai promitator proiect politic din ultimii ani de zile si partener politic al lui Traian Basescu in proiectul politic de a crea un stat de drept puternic în România, crearea unei clase de mijloc cât mai extinse, consolidarea legaturilor europene si euro-atlantice ale României.

Detalii in comunicatul de presa de mai jos:

Partidul Miscarea Populara s-a înregistrat oficial pe 29 ianuarie, odata cu decizia definitiva de înscriere în Registrul Partidelor Politice. Functionam de mai bine de jumatate de an, dar acum suntem oficial partid politic, cu toate drepturile si responsabilitatile aferente.

Ne-am constituit ca partid – partener al lui Traian Basescu în proiectul politic pe care presedintele României îl are de aproape 10 ani: acela de crea un stat de drept puternic în România, crearea unei clase de mijloc cât mai extinse, consolidarea legaturilor europene si euro-atlantice ale României.

Multi dintre cetatenii României au sustinut si sustin acest proiect, iar PMP este partidul în care ei se pot regasi. Pentru membrii PMP este o mândrie sa fie de aceeasi parte a baricadei cu presedintele Traian Basescu.

Nasterea oficiala a PMP a fost momentul care a declansat un val de adeziuni la PMP, care întaresc considerabil partidul si îl transforma într-o forta politica semnificativa în România. Înscrierea ca membru a Elenei Udrea si a celorlalti parlamentari în PMP este un semnal extrem de pozitiv pentru noi si va duce la cresterea încrederii oamenilor în partidul nostru.

PMP are acum 15 parlamentari si 1 europarlamentar, are primari care si-au declarat simpatia fata de valorile si scopurile PMP si are toata încrederea ca va reusi sa câstige încrederea multor români. Suntem convinsi ca adeziunile la PMP vor continua, ca vor veni în continuare multi oameni în partidul nostru - si oameni politici, si dintre cei care n-au mai facut pâna acum politica. Suntem gata sa-i primim pe toti cei împartasesc viziunea noastra si îsi doresc schimbarea României în bine.

Partidul Miscarea Populara este cel mai promitator proiect politic din ultimii ani de zile. Avem încredere ca PMP va fi revelatia politica nu doar a anului 2014, ci a întregului ciclu electoral 2012-2016.

Primele sondaje de opinie aparute imediat dupa na?terea oficiala a PMP arata ca partidul depaseste deja pragul de 5%. Suntem singurul partid politic în crestere electorala, în timp ce toate celelalte partide – de la putere sau din opozitie – stagneaza sau scad în intentiile de vot ale românilor. Suntem optimisti ca vom mentine aceasta tendinta de crestere pâna la alegerile europene si dupa ele.

Ne adresam tuturor celor ce doresc sa se alature unor valori reale de dreapta, ne adresam celor ce asteapta o schimbare în bine în viata politica locala, în special celor care nu s-au implicat pâna acum în politica.

Majoritatea celor care s-au înscris în PMP sunt cetateni ce s-au saturat sa mai astepte ca actuala clasa politica sa ia decizii corecte si s-au decis sa ia atitudine personala, prin aderarea la acest nou partid.

Având în vedere situatiile recente prezentate în mass media, în care guvernantii au reusit sa dea dovada de proasta gestionare a unor evenimente cu impact deosebit pentru cetateni - accidentul aviatic, urmat de deszapezirea localitatilor grav afectate de caderile de zapada, PMP cere demisia ministrului Transporturilor si a ministrului Apararii pentru accidentul din Apuseni.

Totodata, PMP îsi exprima totalul dezacord si dezavueaza modul în care presedintele CJ Braila - domnul Gheorghe Bunea Stancu se prezinta de atâtia ani în fata reprezentantilor mass media si a cetatenilor cu o atitudine aroganta, dispretuitoare, cu comportament discretionar ce nu ar trebui sa apartina unui ales, unui salariat al administratiei publice.

Ne alaturam tuturor celor care au blamat gesturile si expresiile pe care presedintele CJ Braila le-a aratat întregii tari în timpul si dupa încheierea conferintei de presa avute la întoarcerea din vacanta, într-un moment foarte dificil, când zeci de localitati din judet erau complet izolate iar autoritatile locale complet debusolate si depasite de situatie.

PMP Braila va continua sa monitorizeze atent activitatea administratiei publice locale si va sanctiona de fiecare data orice abatere de la normele legale sau cele ale bunului simt.


 

Autor A.Frangu 08 Februarie 2014, 10:51 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate