PER demareaza campania de strângere de semnaturi pentru sustinerea reducerea TVA-ului la produsele alimentare de baza

De AmosNews 29 Martie 2011, 22:15 Politica
Partidul Ecologist Român demareaza Campania de strângere de semnaturi pentru sustinerea proiectului de lege ce vizeaza reducerea TVA-ului la 5 % la produsele alimentare de baza, actiune ce se va desfasura în colegiile reprezentate de deputatii Puterii – PD-L, UNPR, UDMR, minoritati.

Campania face parte dintr-un proiect mai amplu al Partidului Ecologist Român ce vizeaza reducerea semnificativa a TVA-ului la produsele alimentare de baza, medicamente, rechizite si manuale scolare. În acest moment, un grup de specialisti ai Clubului Ecologist Român, condus de dr. ec. Daniel Ionescu, efectueaza un studiu cu privire la impactul asupra economiei nationale si a oportunitatii introducerii acestui demers legislativ în viitoarea sesiune parlamentara.
 
Partidul Ecologist Român propune o abordare organica a fiscalizarii prin TVA a produselor mentionate mai sus, în fapt a acumularilor de TVA pe întreg lantul de productie începând de la achizitionarea materiilor prime, pâna la consumul final al populatiei.


 

Autor AmosNews 29 Martie 2011, 22:15 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate