PDL să înceteze imediat războiul pe funcţii publice şi să se ocupe de gravele probleme de la ministerul Muncii

De Redactia 19 Septembrie 2011, 21:33 Politica
Partidul Social Democrat salută demiterea din funcţia de ministru al Muncii a lui Sebastian Lăzăroiu, o persoană care a dovedit că nu are nicio legătură cu problemele acestui domeniu. Remarcăm însă faptul că demiterea ministrului Muncii nu a fost jusitificată prin lipsa de competenţe a acestuia sau de gafele făcute în ultima perioadă, ci a fost legată de lupta internă din interiorul PDL. Adică, PDL consideră orgoliul de partid mai important decât milioanele de oameni care vor suferi în urma „viziunii Lăzăroiu”.

PSD atrage atenţie că, în ultimele luni, când lumea a fost obligată să asculte pseudo-analizele politice ale lui Sebastian Lăzăroiu, au fost introduse restricţii pentru cetăţenii români pe piaţa muncii din mai multe state europene, au fost luate decizii care vor duce la creşteri imense ale costului întreţinerii în iarnă, au fost propuse modificări legislative care vor adânci sărăcia românilor. Nimic din aceste probleme nu par să intre în aria de preocupare a PDL.

În acest context, PSD solicită PDL să înceteze imediat acest joc politic falimentar, iar noul ministru să se preocupe de gravele probleme din cadrul ministerului Muncii.

Biroul de Presă al PSD

 

Autor Redactia 19 Septembrie 2011, 21:33 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii