Partidul Noua Republica crede ca numai dreapta unita poate fi o alternativa la USL

De Mihai Vintilă 30 August 2012, 14:18 Politica
Conferinta de presa de joi a partidului Noua Republica a fost sustinuta de domnii ing Mihai Stefanescu, Presedinte al filialei Braila, dl Dragan Florin Vicepresedinte  si dl Chirila Stanica, Presedintele Comisiei Nationale de Control a partidului Noua Republica.

S-au atins probleme de interes national si local. Astfel dl Mihai Stefanescu a inceput cu precizarea ca "reteta de garaj si de mansarda a fost un succes" cu trimitere directa la garajului de campanie presedintelui Basescu si la mansarda unde se gaseste noul sediu al partidului, filiala Braila.

Apoi s-a trecut la lucruri serioase. Partidul Noua Republica , dupa 4 intalniri a reusit sa lanseze ieri Alianta de Centru Dreapta alaturi de PDL, PNTCD, ICCD si FCD, ultimile doua asociatii. "S-a convenit sa participe impreuna la alegeri" a mai spus dl Stefanescu. Ideea de baza o constituie faptul ca identitatea Noii Republici sa nu se piara in acesta aliata electorala.

In perioada 15- 30 septembrie se vor definitiva negocierile urmand ca alianta sa poata prezenta mai multe publicului.

Dl Chirila Stanica a vorbit despre costurile Referendumului. el le-a sistematizat in costuri economice, costuri politice si costuri sociale. S-a referit apoi si la rectificarea bugetara unde a  mentionat faptul ca "s-a facut o alocare de 8% la bugetari, reducand cu 1.2% investitiile. Banii nu mai circula. Creste somajul privat. Bunastarea pe care o promite guvernul Ponta se refera la sectorul bugetar in detrimentul altora care muncesc 12 ore pe zi". Dupa vorbitor sectorul privat e al nimanui.

Dl Stefanescu a facut precizari ca in plan local s-au facut discutii exploratorii cu organizatia PDL Braila. Dumnealui crede ca in plan local din punct de vedere al Aliantei de Centru Dreapta partidele care conteaza sunt PDL si Noua Republica. La PDL "avem cu cine discuta. exista un suflu nou si au calar intentii reformatoare" a mai spus vorbitorul.

Prezenta partidului Noua Republica in cadrul aliantei de centru dreapta va aduce vizibilitate oamenilor noi, deoarece imaginea lor nu e erodata.

 

Autor Mihai Vintilă 30 August 2012, 14:18 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii