Nu ne-am abandonat oamenii si nici identitatea, declara Catalin Boboc, presedintele PNL Braila

De Redactia 24 Aprilie 2012, 16:46 Politica
În cadrul ultimei conferinte de presa, liberalii braileni au anuntat finalizarea discutiilor cu omologii PSD si PC, referitoare listele cu candidati USL la alegerile din vara acestui an. Astfel, pentru a evita riscul de a pierde oameni sau chiar filiale din judet, s-a ajuns la concluzia ca în unele localitati este bine ca liberalii sa se desparta de PSD, urmând sa mearga fie pe liste separate, fie împreuna cu conservatorii.

"Orbiti de tinta noastra, de victoria finala asupra PD, riscam sa facem un lucru gresit, si anume sa destructuram organizatii bune, sa pierdem oameni care aveau diferite obiective politice si care au muncit pentru astea. Cei mai multi ar fi mers si ar fi îngrosat rândurile adversarilor. Noi am dorit ca pentru fiecare comuna sa avem un reprezentant unic, cu o lista comuna, însa, în unele localitati, oamenii nu vad lucrurile asa. Am ajuns la concluzia ca a folosi drept scuza acest obiectiv, al luptei împotriva PDL, pentru a ascunde problemele de la nivelul comunitatii, nu e bine.

Cum nu era bine nici sa ne încapatânam pe liste comune, fara sa tinem cont de ce vor oamenii. Electoratul s-a maturizat inclusiv în mediul rural si pe ei îi doare mai mult de ce se întâmpla la nivelul comunitatii în care traiesc. Ne-am dat seama ca, în anumite comune, nu riscam nimic daca propunem candidatii cei mai buni. Cred ca prin aceasta decizie le-am aratat tuturor ca nun e-am abandonat oamenii si nici identitatea", a precizat Catalin Boboc, liderul PNL Braila.

În ceea ce priveste listele de candidati pentru Consiliul Municipal si Consiliul Judetean Braila, Catalin Boboc a explicat ca, asa cum a stabilit cu partenerii de Alianta, se va face un sondaj de opinie si în functie de rezultate se va stabili ponderea partidelor USL pe liste.


 

Autor Redactia 24 Aprilie 2012, 16:46 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate