Noua Republica Braila face un apel parlamentarilor Brailei pentru canalul Siret - Baragan

De Mihai Vintilă 20 Februarie 2013, 20:41 Politica
Noua Republica Braila a participat la Conferinta Nationala de la Sibiu din 8-10 februarie cu patru delegati. Acolo s-au discutat pozitia partidului, s-au facut informari si analize. Asa cum a tinut sa precizeze donmul Mihail Stefanescu, Noua Republica si-a propus sa descopere si sa atraga oameni liberi si competenti.
Se doreste o meritocratie vis a vis de cleptocratia care exista. Partidul va inainta liste complete de candidati la alegerile europene si la alegerile prezidentiale va avea un candidat.

Domnul Florin Dragan s-a oprit apoi asupra initiativei Ministerului agriculturii de a introduce un card de producator agricol: "Avem de-a face cu o initiativa aparent generoasa dar care transpusa-n practica va fi un dezastru"."Va fi un cosmar birocratic. E vorba de carnetul de comerciant". Dl Dragan considera ca acesta initiativa creeaza dubla impozitare pentru producator care conform Noului Cod Fiscal este deja impozitat prin norma de venit.

In incheiere dl Mihai Stefanescu a  facut un apel la parlamentarii braileni, in special la domnul Boboc, pentru a solicita guvernului o ordonanta de urgenta pentru alocarea unor sume care sa permita macar efectuarea unor lucrari de excavare la canalul Siret - Baragan.

 

Autor Mihai Vintilă 20 Februarie 2013, 20:41 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii