Lia Olguţa Vasilescu: Marius Andruh şi Lucian Pintilie şi-au vândut conştiinţa către PDL

De Redactia 01 Iulie 2012, 19:30 Politica
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, consideră că în decizia abuzivă anunţată ieri de Consiliul General al CNADTU în cazul lui Victor Ponta, un rol determinat l-au avut banii primiţi de membrii acestui for de la ministrul Funeriu.
   
„Există doi oameni în acest for, Marius Andruh şi Lucian Pintilie, care au primit de la ministerul Educaţiei, când acesta era condus de Daniel Funeriu, granturi în valoare de 7 milioane de RON. Este evident pentru oricine că aceşti oameni şi-au vândut conştiinţa, comportându-se aşa cum au făcut-o ieri. Probabil, se tem de faptul că ar putea fi descoperite nereguli legate de modul în care au fost acordaţi aceşti bani.
   
Cei despre care vorbim au un interes personal direct să îl atace pe premierul Victor Ponta şi să atace Guvernul USL. Lumea academică a fost târâtă de ei într-un scandal mizerabil şi mă aştept la reacţii corecte din partea celor care nu sunt de acord cu această mascaradă.
   
Oricum, nu se poate vorbi de plagiat când cărţile despre care se discută apar la bibliografie, iar pasajele citate nu trec de 30% din totalul lucrării. Asta ar fi trebuit să o ştie şi cei care s-au strâns la prima oră, repede-repede, şi au dat un verdict în cel mai „regulamentar” stil pedelist, adică fără cvorum de şedinţă. L-am văzut azi pe Vasile Blaga vorbind de plagiat şi de corupţie. A uitat prea repede de Udrea, care se încadrează la ambele capitole, sau de Kovesi, care este chemată  să împartă dreptatea în România şi care a plagiat în proporţie de 85% la sută propria lucrare de doctorat. Cu alte cuvinte, noului tată al hoţilor îi este mai uşor să vadă paiul din ochii altora, decât bârna din ochii săi”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

 

Autor Redactia 01 Iulie 2012, 19:30 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii