Interes pentru banii publici la fosta sefa a PDL Braila

De Aura Costea 15 Noiembrie 2010, 21:57 Politica
PDL Braila este departe de a-si fi rezolvat problemele interne. Desi noua strategie de raportare la puterea locala, reprezentata de PSD in alinata cu PNL, a fost comunicata explicit, atitudinea fostei conduceri a portocaliilor - Giana Patrascu si Stanel Necula-confirma temeinicia reprosurilor care le-au fost aduse si care au determinat, in final, indepartarea lor de la carma fililalei. Faptul ca cei doi inca mai ocupa posturile administrative, desi partidul care i-a numit le-a solicitat sa-si dea demisiile, dovedeste ruptura intre ei si PDL, dar si incapacitatea de a se adapta noii strategii stabilite de echipa care s-a succedat la sefia partidului.

Cel mai recent episod similar, de schimbare de strategie politica, a avut loc in toamna anului trecut, cand PSD a decis iesirea de la guvernarea cu PDL. Intr-o singura zi, ministrii si sefii de deconcentrate social-democrati si-au prezentat demisiile si au intrat in opozitie, in pregatirea alegerilor prezidentiale.

Daca Giana Patrascu, vicepresedintele CJ si fost presedinte al filialei PDL, are dificultati in a aplica noua strategie a portocaliilor braileni, explicatia o ofera tot ea. La doar doua zile dupa ce a pierdut sefia filialei, in favoarea lui Constrantin Dumitriu, Giana a depus o declaratie de interese in care precizeaza ca in anul 2009, firma sotului sau, SC EAST POINT SRL, a facut afaceri cu bani publici, lucru pe care l-a negat in timpul Conferintei Judetene, la care au participat Vasile Blaga, Ioan Oltean si Cezar Preda.

Din declaratia de interese  se poate vedea ca firma respectiva a incasat peste 3 miliarde de lei vechi pe lucrari executate la Sc. Ion Bancila, SC. Sf. Apostol Andrei, DJT si Electrica.


 

Autor Aura Costea 15 Noiembrie 2010, 21:57 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii