Gheorghe Bunea Stancu, de la "du-te, bai, la furat" la "bai, nesimtitilor!"

De Aura Costea 08 Decembrie 2010, 22:21 Politica
Hotarat lucru, pe Voda l-au lasat nervii de tot, desi nu pare a avea motive: firmele lui o duc bine pe timp de criza; prietenii, de asemnea, au parte de contracte grase de la CJ; institutiile de control ale statului nu-l deranjeaza; in plan politic, cardasia cu sefii celorlalte partide il face sa se simta cel mai important om.

Si totusi, pentru a doua oara consecutiv, in plina sedinta a CJ Braila, presedintele Ghe. Bunea Stancu si-a pierdut din nou cumpatul in fata unui consilier. Nedumerit de criteriile dupa care s-a facut repartizarea sumelor pe unitati administrativ-teritoriale, Ion Stefan, noul lider de grup al consilierilor PDL, in locul lui Nicoale Mitroi, a indraznit sa ceara lamuriri de la seful CJ, in conditiile in care exista discrepante intre primarii, la alocarile de fonduri. Si, dupa parerea lui Stefan, aceste discrepante ar fi in defavoarea primariilor PDL.

Atat i-a trebuit lui Voda, care s-a dezlantuit, de fata cu atatia consilieri si reprezentanti ai presei (care par surzi si orbi la aceste derapaje ale sefului CJ), impotriva lui Stefan si a consilierilor PDL, care au votat impotriva proiectului de hotarare discriminatoriu: "asta-i culmea tupeului" si "bai, nesimtitilor" au fost cele mai blande expresii folosite de Stancu, in in fata audientei, in mod evident anesteziate la excesele comportamentale ale stapanului feudei Braila.

Dupa spusele martorilor, celalalt consilier care a cazut victima furiei lui Voda, la sedinta trecuta, Sorin Sarbu, la auzul noilor sudalme prezidentiale, a parasit sala de sedinta, trantind usa.

 

Autor Aura Costea 08 Decembrie 2010, 22:21 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii