Deputatul PP-DD Marioara Nistor cere implicarea vicepremierului Dragnea în scandalul Bulevardului Dorobantilor din Braila

De Redactia 29 Martie 2013, 08:24 Politica
Stimate domnule viceprim-ministru,
Primaria municipiului Braila a pierdut la Curtea Suprema procesul cu Ministerul Dezvoltarii pentru corectia la bugetul proiectului de reabilitare si modernizare a Bulevardului Dorobantilor, deoarece reprezentantii municipalitatii au formulat tardiv recursul.

Mai precis, este vorba despre procesul cu Ministerul Dezvoltarii privind stabilirea sarcinii de plata a corectiei de 25% cu minus aplicata la proiectul de circa 100 milioane de lei, fara TVA, privind reabilitarea Bulevardului Dorobantilor.

Cazul este unul complex, având în vedere faptul ca lucrarea trebuie continuata, iar bugetul Primariei Braila pentru acest an nu prevede astfel de cheltuieli suplimentare. Consider ca odata cu trecerea timpului costurile se vor majora din cauza deteriorarii investitiei initiale, iar administratia locala se va trezi cu alte probleme.
 
Având în vedere situatia expusa, va întreb cu respect domnule viceprim-ministru ce solutii alternative ofera Ministerul pe care îl conduceti pentru a acorda Primariei Braila un sprijin de la bugetul statului pentru finalizarea investitiei respective?
Solicit raspuns scris.”

Biroul de Presa al deputatului PP-DD Marioara Nistor

 

Autor Redactia 29 Martie 2013, 08:24 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate