Deputatul PP-DD Marioara Nistor solicita raspunsuri privind dezvoltarea turismului pe litoral

De Alexandrina Iordache 17 Aprilie 2014, 21:26 Politica
Deputat PP-DD de Brăila, Marioara Nistor este interesata de impulsionarea turismului românesc si în mod deosebit a litoralului stiut fiind faptul ca, de la 1 mai, sezonul turistic estival 2014 va debuta în toate stațiunile de pe litoral. Deputatul se adreseaza domnului Florin Nicolae Jianu, Ministrul delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediu de afaceri şi turism, Ministerul Economiei solicitând un raspuns referitor la planul de dezvoltare al turismului pe litoralul românesc.

”Stimate domnule ministru,
Litoralul românesc este din ce în ce mai puţin frecventat de turiştii străini şi români, în ultimii ani vecinii din Bulgaria depăşindu-ne categoric la acest capitol. Criza turismului de pe litoralul nostru este cu atât mai simptomatică deoarece lipsa de interes a Guvernului a condus la migrarea în masă a turiştilor români spre litoralul bulgăresc, unde raportul calitate-preţ este mult mai convenabil decât în România.

Având în vedere iminenta apropiere a sezonului estival, vă întreb respectuos domnule ministru dacă în acest an Ministerul pe care îl conduceţi intenţionează să aplice cu adevărat un plan de dezvoltare al turismului pe litoralul românesc? Dacă da, care ar fi acesta şi în ce măsură va putea răspunde competiţiei tot mai acerbe cu Bulgaria?

Solicit răspuns scris.
Deputat PP-DD de Brăila,
Marioara NISTOR”

 

Autor Alexandrina Iordache 17 Aprilie 2014, 21:26 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate