Demersul PDL in cazurile Borbely si Dobre este pura demagogie

De Redactia 13 Noiembrie 2012, 18:53 Politica
Deputatul PSD Marian Neacsu, Liderul Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputatilor, a declarat astazi ca singura tema de campanie a PDL este demagogia si singura “realizare” cu care se pot lauda este denigrarea continua a USL.
   
In acest sens, deputatul Marian Neacsu a afirmat: ”In cazurile Borbely si Dobre, plenul si-a spus cuvantul si este evident ca votul nu mai poate fi reluat, pentru ca nu exista o solicitare in acest sens. In cazul Trasculescu lucrurile au stat mai simplu pentru ca efectiv nu a existat o cerere de ridicare a imunitatii”.
   
„Faptul ca presedintele Basescu si PDL solicita reluarea votului in aceste doua cazuri, desi solicitarile au fost respinse, reprezinta pura demagogie, pentru ca nici presedintele Romaniei si nici un grup parlamentar nu poate face o solicitare in numele justitiei romanesti. Acest demers ne arata inca o data ca in viziunea domniilor lor, justitia trebuie sa se supuna politicului si probabil chiar considera ca se pot substitui justitiei”.
   
De asemenea, Liderul Grupului Parlamentar PSD a amintit despre alte voturi, dureroase pentru romani, care au fost fraudate sau date cu forta si ar fi trebuit reluate, afirmand: „Este de mirare ca PDL nu a solicitat, la momentul respectiv, reluarea votului la Legea Pensiilor, vot furat in vazul unei tari intregi, de catre Roberta Anastase. Sau putem aminti si despre alte voturi cel putin imorale, unde nici presedintele si nici PDL nu au intervenit: votul pentru numirea judecatorului CCR in Camera Deputatilor, motiunile de cenzura sau motiunile simple la care parlamentarii PDL nici nu s-au ridicat din banci, desi era obligatia lor sa o faca sau votul prin care s-a decis taierea salariilor cu 25% si a pensiilor cu 15%. Cred ca romanii nu mai pot fi pacaliti cu o asemenea propaganda ieftina si vor masuri concrete, adica exact ceea ce USL ofera acum”.
   
„Nu mai putem continua la infinit cu aceasta politica destructiva a PDL, politica „divide et impera”, pentru ca in acest fel romanii sunt singurii care pierd, in niciun caz noi, oamenii politici. Oamenii isi pierd speranta, isi pierd increderea in viitor si acest lucru nu face decat sa duca tara pe marginea prapastiei. Avem un potential fantastic, oamenii au nevoie de liniste ca sa munceasca si nu de batalii continue. Traian Basescu se implica astfel in campania electorala, desi nu mai este batalia sa. Batalia a dat-o la referendumul pentru demitere, cand poporul l-a trimis acasa in mod zdrobitor”, a mai afirmat deputatul PSD.

 

Autor Redactia 13 Noiembrie 2012, 18:53 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate