Dan Diaconescu a lansat candidaţii la Primăria Braila şi Consiliu Judeţean Braila

De Gabriela Popa 04 Iunie 2012, 13:40 Politica
Sala "Regina Maria" a fostului Cinematograf Republica a fost ieri noapte neîncăpătoare pentru sutele de persoane venite să-l întâmpine pe Dan Diaconescu. Acesta împreună cu staff-ul Partidului Poporului a colindat ieri judeţul Brăila unde s-a întâlnit cu simpatizanţi şi membri ai partidului, ocazie cu care au şi lansat candidaţii la funcţiile de primar.

Preşedintele onorific al Partidul Poporului, Dan Diaconescu s-a aflat duminică 3 iunie în judeţul Brăila pentru a lansa candidaţii la primăriile din judeţ şi municipiu şi a fost însoţit de preşedintele partidului, Simona Man, secretarul general, Liviu Neagu, omul de televiziune Florin Condurăţeanu. La Brăila au fost aşteptaţi de Sorin Ovidiu Bălan, preşedintele organizaţiei judeţene PP-DD, Dănuţ Mihai, preşedinte pe municipiu, ing. Gabriel Musceleanu, prim-vicepreşedinte, Cristian Ivan, secretarul general al filialei brăilene, membrii ai partidului şi simpatizanţi. Caravana "Speranţei" PP-DD, a făcut primul popas în judeţul Brăila pe terenul de sport din comuna Roşiori, apoi a fost la Căminul Cultural din localitatea Bărăganu de unde s-au deplasat în oraşul Însurăţei. Traseul a continuat în Lanurile-Viziru, Casa de Cultură din Făurei, cea din Ianca, Scorţaru Vechi şi Tudor Vladimirescu. Spre seară Caravana a poposit la Cazasu, apoi Tichileşti, Chiscani, Măxineni iar în apropierea orei 1 noaptea au ajuns în municipiul Brăila unde delegaţia a fost aşteptată de aproape 800 de persoane.

Dan Diaconescu a prezentat celor aflaţi în sală staff-ul cu care s-a deplasat în judeţul nostru, a ţinut un mic discurs despre schimbările care ar trebui să se producă în data de 10 iunie şi apoi a lansat oficial candidaţii la funcţia de primar şi cel de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila.

 

Autor Gabriela Popa 04 Iunie 2012, 13:40 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate