Corina Creţu: Validarea Guvernului Ungureanu a fost ilegală

De AGERPRES 10 Februarie 2012, 15:58 Politica
Europarlamentara PSD Corina Creţu a declarat astăzi că validarea Guvernului Ungureanu a fost ilegală şi că USL va sesiza Curtea Constituţională.
   
„Guvernul Ungureanu are din start două probleme, una de legalitate şi una de reprezentativitate, fiind învestit de o majoritate ce a pervertit votul popular din 2008. Dacă în acest ultim caz, puterea s-a dovedit în repetate rânduri indolentă, arogantă şi sfidătoare, în ceea ce priveşte problema de legalitate, lucrurile trebuie să fie tranşate de Curtea Constituţională. Este evident că procedura de validare prevăzută de Regulamentele celor două Camere ale Parlamentului a fost încălcată. Mai mulţi miniştri nu au primit avizul consultativ al comisiilor de specialitate, deşi acesta era obligatoriu. Prin urmare, validarea guvernului Ungureanu a fost ilegală”, a spus Corina Creţu.
   
Vicepreşedinta PSD este de părere că noul guvern nu va schimba cu nimic viaţa românilor, iar numărul persoanelor care trăiesc la limita sărăciei va creşte.
   
„Din păcate pentru români, guvernul Ungureanu nu va aduce nimic bun în viaţa lor. Dacă ne uităm în programul de guvernare asumat de acest guvern ne dăm seama că este o copie fidelă a programului aplicat de guvernul Boc şi cu toţii ştim cât rău au produs măsurile dure de austeritate. Cum am mai precizat, austeritatea va aduce doar austeritate, iar numărul românilor care trăiesc la limita sărăciei va creşte”, a declarat Corina Creţu.

 

Autor AGERPRES 10 Februarie 2012, 15:58 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii