Chirila Stanica ( Noua Republica) referitor la suspendarea primarului Brailei:lucrurile incep sa capete contur!

De Mihai Vintilă 26 Iunie 2013, 20:24 Politica


Domnii Florin Dragan si Chirila Stanica au sustinut conferinta saptamanala a Noii Republici Braila. Dl Dragan a mentionat ca Noua Republica sarbatoreste ziua Drapelului impartind cateva sute de steaguri brailenilor. Deasemenea isi arata respectul pentru ziua de doliu dedicata victimelor tragediei rutiere din Muntenegro.

O alta informatie importanta o constituie faptul ca dl Mihai Stefanescu fostul presedinte al organizatiei judetene s-a retras din fuctie , ramanand simplu membru. In urma alegerilor interne a fost ales presedinte dl Chirila Stanica. Acesta din urma a abordat teme regionalizarii subliniind ca aceasta in viziunea USL a facuta pentru baroni, pentru functii.

Dl Stanica a mai precizat ca Noua Republica a demarat o initiativa legislativa de limitare la doua mandate pentru functiile de primari, presedinte al consililului judetean sau la parlament.

Referitor la referendumul de suspendare a primarului Brailei s-au facut precizari ca initiativa va fi asumata pe fata de Noua Republica deoarece aceasta nu a primit pana acum nici o sustinere de la alta forta politica locala. Pana acum s-au distribuit 30000 de flayere urmand a se trece la faza a doua si anume cea de informare. Ultima etapa va fi de strangere a semnaturilor.

In viziunea vorbitorilor Noii Republicii lucrurile incep sa capete contur. Noua Republica vrea sa sanctioneze o fapta grava.

 

Autor Mihai Vintilă 26 Iunie 2013, 20:24 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate