Cătălin Boboc (PNL) a trecut in revista minciunile lui Basescu

De Redactia 17 Iulie 2012, 14:11 Politica
Presedintele PNL Braila dl Catalin Boboc a facut o scurta trecere in revista a motivelor pentru care Traian Basescu a starnit antipatia romanilor.

"Legat de suspendarea lui Traian Basescu, as dori sa reamintesc oamenilor doar o parte din jignirile pe care acest om le-a adus poporului pe care acum sustine ca il slujeste si nu l-a mintit. Daca esti presedintele tarii, ar trebui sa fii un mediator, un exemplu pentru societate, nu un invrajbitor. Nu se poate ca preşedintele unei ţări să vină să spună despre bugetari că sunt ca un om de 200 kilograme cărat în spate de unul de 50 de kilograme slab şi amărat. Am sperat că în strategia politică, domnul Băsescu va sacrifica bugetarii si va incuraja mediul de afaceri, insa el a vrut să se certe cu toată lumea. A majorat TVA-ul, iar acest lucru i-a afectat atat pe cei din mediul privat, dar si pe oamenii de rând, pentru că s-au scumpit toate. Tot în registrul acesta le-a explicat angajaţilor că pensionarii sunt o mare povară pentru ei. Dar nu poţi să învrăjbeşti oamenii împotriva altora. Când discutam despre indemnizaţia mamelor, a spus că nu vrem să ajungem o ţară de mămici bebeluşi. ot preşedintele a mai vorbit şi despre medici şi a spus că dacă nu le convine pot pleca din ţară. Ca principiu, evident că este o piaţă liberă şi orice categorie de angajaţi pot alege să facă ce vor, dar aceasta nu este atitudinea normală a unui preşedinte. El ar trebui să găsească soluţii. Aceste sunt elemente clare care ne arată că preşedintele s-a băgat peste nişte activităţi în care putea oarecum să îşi dea cu puterea pe un ton mai moderat. Trebuia să armonizeze punctele de vedere ale diferitelor categorii nu să le pună în contradicţie. Într-o perioadă de criză este un principiu de economie simplă care se învaţă în primul an de facultate. În aceste situaţii, oamenii, companiile încearcă să se alieze, să se asocieze, nu caută să se dezbine", a declarat Cătălin Boboc, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Brăila.

Legat de faptul ca Traian Basescu a declarat ca nu a mintit niciodata, liberalii braileni l-au invitat pe presedintele suspendat să îşi aducă aminte de momentele în care anunţa, în 2009, că nu se vor tăia salariile şi pensii, pentru a le tăia câteva luni mai târziu, sau când promitea în 2008 majorarea salariilor profesorilor.


 

Autor Redactia 17 Iulie 2012, 14:11 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate