Băsescu: Judecătorii CCR să privească ce s-a întâmplat săptămâna trecută în ansamblu

De AGERPRES 09 Iulie 2012, 16:28 Politica
N-aş fi vrut să nu rămână direct punctul de vedere al preşedintelui legat de ce s-a întâmplat săptămâna trecută şi cred că este important chiar pentru istoria noastră", a explicat Băsescu, la intrarea în Palatul Parlamentului, motivând astfel prezenţa sa la şedinţa CCR.

Şeful statului a spus că a venit pentru a prezenta viziunea preşedintelui asupra celor întâmplate săptămâna trecută, legat de "decapitarea primilor trei oameni în stat, plus Avocatul Poporului".

Întrebat dacă se va mai organiza referendum după decizia CCR, Băsescu a afirmat: "Categoric, da!"

Cât priveşte principala aşteptare pe care o are de la judecătorii CCR, preşedintele a răspuns: "Principala aşteptare este să nu ia lucrurile fragmentat, ci să le privească în ansamblu ca să înţelegem toţi şi, în primul rând, românii ce s-a întâmplat săptămâna trecută".

Pe ordinea de zi a şedinţei de luni a CCR de luni, între altele, cererea de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlament, pe de o parte, şi preşedinte, pe de altă parte, dar şi constatarea existenţei împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de şef al statului.

 

Autor AGERPRES 09 Iulie 2012, 16:28 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate