Balcan si Badalan, la sfat cu Basescu

De Aura Costea 31 Ianuarie 2011, 21:15 Politica
Deputatii PDL Viorel Balcan si Eugen Badalan vor participa in aceasta seara la o intalnire cu Traian Basescu. La ora 18 este programata o sedinta cu parlamentarii PDL, la care Roberta Anastase l-a invitat si pe seful statului, unde se vor discuta agenda puterii in sesiunea parlamentara care incepe maine si strategia de contracarare a opozitiei, care si-a propus ca prioritate 0 suspendarea presedintelui.

In conditiile in care grupul de presiune PSD-PNL-PC creat in sprijinul baronilor justitiabili a devenit extrem de vocal, apeland chiar la intimidarea judecatorilor si procurorilor, cei doi deputati de Braila ar trebui sa conduca in teritoriu contraofensiva. Rolul generalului Badalan devine insa extrem de ingrat, deoarece anul trecut a intermediat netezirea relatiilor intre pesedistul sef pe tarlaua Braila, Gheorghe Bunea Stancu,si fostul ministru de interne pedelist, Vasile Blaga.

Cu alte cuvinte, dupa ce generalul Badalan umbla sa-i scape pielea lui Voda la ministrul PDL, acum ar trebui sa-l atace din toate pozitiile. Cam greu de digerat asa ceva! Nu-i asa, domnule Dumitriu?

In conditiile in care Popa numai prefect nu e, oare la cine se afla comanda institutiei prin intermediul careia trebuie sa-l struniti pe Voda, la dumneata sau la general?  

Autor Aura Costea 31 Ianuarie 2011, 21:15 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate