Badalan isi critica guvernul ca nu-i da mai multi bani lui Stancu, PDL Braila il critica pe Stancu

De Aura Costea 06 Decembrie 2010, 22:36 Politica
La PDL Braila, gafele se tin lant. Actionand la plesneala, comunicatorii partidului se incurca unii pe altii si distrug impreuna credibilitatea noii conduceri. Dupa ce deputatul Eugen Badalan a criticat in presa locala faptul ca guvernul Boc defavorizeaza judetul Braila, situandu-se in felul acesta de partea social-democratului Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, biroul de presa al PDL a transmis un comunicat prin care Stancu si Simionescu se fac raspunzatori de involutia locala.

Cititi textul Biroului de presa al PDL Braila, de fapt o scrisoare deschisa adresata lui Stancu, text al carui rol ar fi acela de a repara gafa lui Badalan. In realitate, comunicatul (ce contine scapari de logica, dar si de gramatica) nu face decat sa atraga atentia, inca o data, ca Stancu si Simionescu au girul tuturor consilierilor PDL pentru toate actiunile lor.

Sub conducerea lui Constantin Dumitriu, PDL Braila se afla acum in situatia in care ii reproseaza lui Voda tot ceea ce BrailaNews scrie inca de la aparitie, desi portocaliii nu au contestat niciodata deciziile meschine si clientelare ale liderului PSD. Pe de alta parte, PDL, dezicandu-se de opinia propriului deputat si prim-vicepresedinte, redacteaza comunicate de presa in care il demonizeaza pe Voda, in conditiile in care inclusiv firmele liderilor democrat-liberali beneficiaza de contracte pe banii publici. Parafrazandu-l pe Caragiale, nu putem spune decat: "Curat murdar, coane Dumitriu".


 

Autor Aura Costea 06 Decembrie 2010, 22:36 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate