ANA: Agricultura trebuie sa fie si va fi o tema majora de dezbatere la europarlamentare

De A.Frangu 12 Aprilie 2014, 09:20 Politica
Alianta Nationala a Agricultorilor informeaza opinia publica ca în urma admiterii contestatiei depuse împotriva deciziei Biroului Electoral Central, alianta participa cu canditati proprii la alegerile europarlamentare. Alianta considera ca agricultura va fi tema majora a dezbaterilor europarlamentare. Acest sector, de o importanta vitala, trebuie reprezentat in Parlamentul European de oameni competenti care sa reprezinte voce agricultorilor români, precizeaza un comunicat de presa al ANA pe care il redam integral:

”C.A.B. a admis contestatia depusa de A.N.A. împotriva deciziei 36D/02.04.2014 a Biroului Electoral Central prin care acesta respingea candidaturile depuse de catre Alianta Nationala a Agricultorilor.

Am avut încredere pâna la capat în justitie si iata ca am avut toate motivele sa o facem. A fost o eroare de forma ceea ce ni s-a imputat si asta nu a afectat cele aproximativ 223.000 de semnaturi pe care le-am avut. BEC a facut o mare eroare, trebuia sa ceara lamuriri nu sa ne respinga în bloc listele si candidatura.

Vom face o campanie incisiva, dar constructiva. Vom prezenta care sunt solutiile pentru ca vocea agricultorilor sa fie reprezentata în Parlamentul European. Si vom cere sa vedem care sunt solutiile pentru fermieri din partea contracandidatilor nostri.

Agricultura trebuie sa fie si va fi o tema majora de dezbatere la europarlamentare. Avem candidati buni, ce vor reprezenta cu competenta si demnitate vocea agricultorilor români în Europa”.
Alianta Nationala a Agricultorilor

 

Autor A.Frangu 12 Aprilie 2014, 09:20 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii