Actiunea 2012 a strans 450 de semnaturi la Braila. Noua Republica o sprijina

De Mihai Vintilă 24 Iulie 2013, 20:13 Politica


Noua Republica Braila sustine Actiunea 2012, asa se poate rezuma conferinta de presa de miercuri tinuta de vicepresedintele PNR Braila dl Florin Dragan. Invitat a fost dl Iancu Ionut coordonator al Actiunii 2012, o miscare care reuneste mai multe ONG-uri si a carei final scop il constituie unirea Basarabiei cu Romania.

Actiunea 2012 alcatuita din peste 30 de ONG-uri a demarat o campanie de strangere de semnaturi pentru a putea inainta in parlament o initiativa legislativa prin care sa se acorde un statut special cetatenilor Republicii Moldova.Din necesarul de 100000 s-au strans deja cca 90000 iar Braila a contribuit doar cu 450 dintre ele.

Aceast numar mic a fost determinat de faptul ca Primaria Braila a repsins cererea Actiunii 2012 de a amplasa o masuta si un cort langa Biblioteca Judeteana pe motiv ca acolo se vor desfasura actiuni culturale. Noua cerere adresata Primariei Braila solicita aprobare pentru un amplasament in zona Parcului Monument unde cred organizatorii ca nu vor mai "deranja".

Actiunea de strangere de semnaturi se va desfasura pana finalul lunii august si cel mai probabil se va finaliza cu indeplinirea obiectivului propus. Puteti sustine aceasta initiativa ( dati click aici. )


 

Autor Mihai Vintilă 24 Iulie 2013, 20:13 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii