Victor Ponta, un presedinte de care Romania are nevoie

De Ivan Cristian Gabriel 05 Octombrie 2014, 18:11 Politica
Victor Ponta inseamna schimbarea regimului Basescu!
Ponta este singurul candidat la functia de Presedinte care a luptat pentru inlaturarea Regimului Basescu.Este singurul care a demonstrat ca poate elibera Romania de Regimul Basescu,singurul care a rezistat atacurilor lui Traian Basescu si ale oamenilor acestuia si singurul care a ramas in acest front impotriva regimului Basescu de la inceput.

Victor Ponta a indreptat nedreptatile facute cetatenilor romani!
A reintregit salariile taiate si a dat inapoi ceea ce s-a luat din pensii,de catre guvernarea PDL , in timpul regimului Basescu, a redeschis spitalele inchise de guvernul anterior,a crescut salariul minim pe economie cu 200 de lei,a scazut TVA la paine si a eliminat peste 90 de taxe.

Victor Ponta poate unifica societatea romaneasca! 
Victor Ponta vrea sa fie un alt model de presedinte,fara conflicte ,fara scandal,care isi doreste ca  cetatenii sa participle si sa colaboreze pentru dezvoltarea Romaniei.Ca Presedinte al Romaniei,Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabila in Parlament si pe o buna colaborare cu actualul Guvern.In acest fel ,Victor Ponta va putea asigura stabilitatea in Romania si va pune capat conflictelor intre politicieni,astfel incat acestia sa lucreze in beneficiul catatenilor romani.

Evolutia economica si a agriculturii in perioada  guvernarii Ponta
In 2013 ,Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din U.E.:3,5%,cu mult peste estimarile F.M.I.
Consumul a crescut cu peste 20% in decmbrie 2013,fata de aceeasi perioada din 2012.
Investitiile straine directe au crescut cu 26,8%,in 2013 fata de anul 2012,conform evaluarii B.N.R.
Numarul de locuri stabile de munca (nu cele sezoniere) a crescut cu 9,1% in primul semestru din 2014

Puterea de cumparare a pensiei medii a crescut cu 4% in primul semestru din 2014,fata de aceeasi perioada din 2013.

Puterea de cumparare a salariului mediu a crescut cu 4,3% (peste rata inflatiei) in primul semestru din 2014,fata de aceasi perioada din 2013

Dupa 20 de ani, Romania a exportat mai multe produse alimentare decat a importat.Romania a exportat in 2013 produse agroalimentare cu peste 30,2% mai mult decat in anul precedent. Romania a fost pe primul loc din U.E. la productia de floarea soarelui in 2013. Romania a fost pe locul 2 in U.E. la productia de porumb si de rosii.
Productia record la grau-cea mai mare din ultimii 8 ani si a doua din ultimii 43 de ani .In 2013 s-au produs 7,4 milioane de tone de grau.

In 2013, productia de carne de oaie si capra a crescut cu 32,8%,cea de porc cu 9,3%,cea de pasare cu 6,4%,iar cea de vita cu 2,2% 

In articolele urmatoare vor fi prezentate evolutiile din domeniul educatiei,sanatatii,infrastructura,justitie,politica externa,absorbtia fondurilor europene precum si obiectivele lui Victor Ponta pentru perioada in care va fi presedintele Romaniei!

 

Autor Ivan Cristian Gabriel 05 Octombrie 2014, 18:11 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii