Premierul Sorin Grindeanu a trimis propunerile noilor ministri președintelui Klaus Iohannis.Mihai Tudose propus la economie

De Mihai Vintilă 23 Februarie 2017, 09:26 Politica

Primul ministru Sorin Grindeanu a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerile de nominalizare pentru funcțiile de miniștri ai Justiției - Tudorel Toader, Economiei - Mihai Tudose, Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat - Alexandru Petrescu, precum și pentru cea de ministru delegat pentru Fonduri Europene - Rovana Plumb. Acestea vin ca urmare a deciziei PSD de reformare a cabinetului.

Potrivit unui comunicat al Guvernului propunerile au fost făcute "în conformitate cu prevederile art. 85 alin. (2) și art. 106 din Constituția României, republicată, precum și cu cele ale art. 7 și art. 10 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare".

Astfel Mihai Tudose are sansa de a reveni la ministerul pe care l-a condus in perioada 2014-2015 in timpul guvernului Victor Ponta.

 

Autor Mihai Vintilă 23 Februarie 2017, 09:26 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii