Un brailean va merge cu o bicicleta noua, oferita de Sprider Stores

De Redactia 05 Mai 2011, 21:16 Oferte
Pentru cei care planuiesc in weekend o iesire la Promenada Mall, Sprider Stores a pregatit o serie de suprize pentru cei mici si cei mari.

Sambata, retailerul vestimentar va organiza tragerea la sorti in urma careia un brailean va deveni biciclist, incheind astfel o campanie ce s-a desfasurat in perioada 17 martie – 24 aprilie. In cadrul campaniei, clientii Sprider Stores care au achizitionat produse in valoare de 200 RON au fost inscrisi in cursa pentru bicicleta marca IDEAL oferite de companie.

In plus, vizitatorii care se vor afla in magazinele Sprider Stores intre orele 14.00 – 17.00 isi vor putea completa garderoba cu piese din colectiile noi de haine, la preturi reduse cu 30%. Pentru cei mici, Sprider Stores pregateste pentru sambata un eveniment special, in cadrul caruia vor putea sa ia parte la o prezentare de moda si sa se joace cu un clown.

Cele trei colectii care sunt disponibile in cadrul Sprider Stores -  Aggressive, Soul Rebel si Emilio Corali - includ piese vestimentare usor de combinat si de utilizat atat pentru mersul pe jos, cu masina sau cu bicicleta. Mersul pe doua roti este in voga, in special pentru cei care trebuie sa se deplaseze rapid prin traficul orasului. Bicicletele IDEAL au fost astfel concepute incat se pot “asorta” la tinute casual pentru tura din weekend prin parc sau la tinute office pentru transportul eco-friendly catre birou. Pentru siguranta conducatorului, bicicleta este accesorizata cu lumini fata si spate.

Despre Sprider Stores
Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, si a ajuns sa opereze in patru ani peste 23.000 mp de spatii comerciale in intreaga tara, in orase precum Bucuresti, Arad, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Braila, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures. Pana in prezent, compania a investit circa 20 de milioane de Euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.


 

Autor Redactia 05 Mai 2011, 21:16 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii