Tefal iti gateste la BILLA Braila

De Alexandrina Iordache 08 Noiembrie 2011, 19:07 Oferte
In perioada 27 octombrie 2011-11 ianuarie 2012 se desfasoara campania BILLA te rasplateste si Tefal iti gateste. Pentru fiecare 10 ron din valoarea bonului de casa se ofera un punct bonus. Acumularea numarului necesar de puncte pentru unul sau mai multe produse Tefal, aflate in promotie, conduce la cumpararea prodului respectiv la un pret senzational.

Alte oferte:
- in perioada 10.11-16.11.2011 prin campania intitulata Primesti mai mult, platesti mai putin, Billa ofera clientilor sai posibillitatea achizitionarii a 3 produse la pret de doua. Produsele care fac parte din campanie sunt vizibile la raft cu eticheta 2+1 gratis.
- zilnic, suntem o excelenta alegere pentru tine: sub aceasta deviza se gasesc produse alimentare cu reduceri intre 10-24% (specialitati de branza, creier de porc congelat, somon afumat, crema de cacao cu alune. orez etc.).
- peste 300 produse Clever cu cele mai mici preturi.
- prospetime si calitate la cele mai bune preturi: ofera o gama variata de carne si produse din carne cu reduceri intre 15-28% (snitel de port, cotlet de porc cu os, gulas de porc portionat, rasol de porc, muschi file Elit, carnati cabanos, ficatei de pui etc.).

 

Autor Alexandrina Iordache 08 Noiembrie 2011, 19:07 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate