Târgul lui Gustar la Muzeul National al Taranului Roman, 22 – 24 august 2014

De A.Frangu 22 August 2014, 11:10 Oferte
In perioada 22 - 24 august 2014, între orele 10,00-18,00, în curtea Muzeului National al Taranului Român din Bucuresti, Sos. Kiseleff nr. 3, în cadrul Pietii taranesti mesteresti)!?, sunteti invitati la ”Târgul lui Gustar”. La târg si-au anuntat prezenta mesteri si artizani din toate zonele tarii. Vor fi prezenti, dupa cum anunta organizatorii:

”... meșteri și artizani din toate zonele țării: cojocari, olari, cioplitori, țesătoare, iconari, negustori cu mobilier și unelte țărănești, dar și tineri artiști cu bijuterii, obiecte casnice și de decor, vestimentație și încălțări pictate manual, sticlă pictată, jucării realizate din lemn sau alte materiale reciclabile, ceramică și obiecte decorative, plante de leac sau săpunuri naturale.

Negustori din toată țara vor fi prezenți cu țesături, mobilier, ceramică și alte obiecte țărănești, dar și cu obiecte din perioada interbelică: cărți, patefoane, porțelanuri, bronzuri, bijuterii.

Ca de obicei, puteți târgui fel de fel de bunățăti: legume proaspete, brânzeturi, turtă dulce și covrigi, păjituri tradiționale, cozonaci și fel de fel de cofeturi, plăcinte de Turnu și poale-n brâu, miere și țuică, dulcețuri și siropuri naturale, kürtös kalács, balcavale și cafea turcească la nisip.

Gospodine pricepute din Dâmbovița vor pregăti la ceaun mâncare ca la bunica acasă: ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan fiert în vin, varză călită cu cârnați, legume și ciuperci la grătar, lipie coaptă.

Copiii se pot juca alături de meșteri și artizani la atelierele de creativitate sâmbătă și duminică:

Roata olarului – realizare ceramică de Horezu – Fam. Iorga
Pictura pe ceramica – Mariana Serban
Tablouri din flori naturale – Marinescu Dan
Pictură pe tricouri și magneți – Simona Văduva
Icoane pe lemn – Cantaragiu Florian”.

Intrarea este libera.

 

Autor A.Frangu 22 August 2014, 11:10 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate