Soferii pot plati amenzile de circulatie si la terminalele ZebraPay

De A.Frangu 06 Octombrie 2014, 21:44 Oferte

Soferii isi pot plati amenzile de circulatie, în orice zi a saptamânii, indiferent de ora, fara nici-un comision la terminalele ZebraPay. Acest serviciu este disponibil în peste 150 de localitatii din tara si are peste 900 puncte de colectare. Ele sunt amplasate în marile magazine: Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, în universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate.

In cazul în care apeleaza la terminalele ZebraPay ”soferii nu vor mai fi nevoiti sa trimita dovada de plata catre sectiile de Politie care au emis procesul verbal de contraventie, aceaste informatii fiind incluse într-un raport trimis zilnic catre Directia de Impozite si Taxe din localitatea de resedinta a platitorului” precizeaza comunicatul de presa al  CEO ZebraPay.

”Procedeul de plata al amenzilor de circulatie este cel mai simplu disponibil în acest moment pe piata. Terminalele ZebraPay solicita doar numele si prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, seria, numarul si data emiterii procesului verbal, localitatea de resedinta  si valoarea care trebuie achitata. În plus, fiind în format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta în caz de necesitate.

Acest serviciu vine în ajutorul soferilor, ca o completare a serviciului de plata a rovinietei si este disponibil în peste 150 de localitati din tara. Pe lânga acestea, reteaua ZebraPay mai pune la dispozitia clientilor sai servicii precum plata facturilor, reîncarcarea cartelelor prepaid, plata online, moneda virtuala, bilete de tren si avion, abonamente presa si multe alte facilitati de plata” mai precizeaza comunicatul.

Despre ZebraPay
ZebraPay ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar  pentru o gama larga de produse si servicii: plati facturi, rovinieta, reîncarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren si abonamente presa.

Compania detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 150 de localitati din tara. Terminalele ZebraPay pot fi gasite în marile retele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, în universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate.

Pentru mai multe informatii despre ZebraPay, accesati http://www.zebrapay.ro/

 

Autor A.Frangu 06 Octombrie 2014, 21:44 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Plata amenzi circulatie 25 August 2015, 10:19

    E bine ca soferii au acum la dispozitie cat mai multe mijloace de plata a amenzilor de circulatie si nu mai pierd timpul alergand prin oras, stand la cozi la ghisee si enervandu-se din cauza birocratiei.

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate