Zboruri dus-întors de la 99 euro în cadrul orarului de iarna al TAROM

De A.Frangu 18 August 2014, 11:27 Oferte
TAROM anunta ca în orarul de iarna 2014-2015 opereaza zboruri directe catre 36 destinatii. Marea majoritate a curselor, 28, au plecare din Bucuresti, iar 8 curse au plecari de pe aeroporturile din Cluj, Iasi si Sibiu. Doritorii pot achizitiona bilete pentru calatorii dus-întors la preturi începând cu 99 euro (oferta limitata). Orarul de iarna este valabil pentru calatorii efectuate în perioada 26 octombrie 2014-28 martie 2015.

Compania TAROM ofera si alte facilitati incluse în pretul biletului cum ar fi: ” posibilitatea de a transporta gratuit în plus fata de bagajul de cală, echipamentul de ski sau snowboard în greutate de maximum 23 kilograme. Această facilitate este valabilă pentru zborurile dinspre România spre Viena,  Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna , Geneva şi dinspre Londra spre România’’ dupa cum  a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Detalii în comunicatul TAROM:
Pasagerii companiei TAROM îşi pot achiziţiona bilete de avion, în orarul de iarnă 2014/2015 la preţuri începând de la 99 euro, (locuri limitate la acest tarif) pentru călătorii dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

În orarul de iarnă 2014/2015, compania TAROM va opera zboruri directe către 36 destinaţii, dintre care 28 sunt operate cu plecare din Bucureşti şi 8 de pe aeroporturile din Iaşi, Sibiu şi Cluj.

Destinaţiile externe cu plecare din Bucureşti sunt: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra-Heathrow, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm,TelAviv şi Viena; din Iaşi, TAROM va opera către următoarele destinaţii: Roma, Torino, Londra (Luton), Bologna, Bergamo şi TelAviv; din Sibiu TAROM va zbura către Munchen, iar din Cluj către Viena.

Destinaţiile interne, cu plecare din Bucureşti, pe care TAROM le va opera în această iarnă sunt: Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Baia- Mare, Satu - Mare, Iaşi şi Targu – Mureş.

TAROM este singura companie aeriană românească ce oferă pasagerilor săi, servicii gratuite, incluse  în preţul biletelor de avion precum: serviciile de catering, transportul unui bagaj de cală cu greutatea maximă de 23 kg, pentru clasa Economy şi 3 bagaje cu greutatea maximă de 23 kg fiecare, pentru clasa Business. Pentru fiecare dintre cele 2 categorii, se adaugă transportul gratuit, în cabină, a unei piese de bagaj, cu greutatea maximă de 10 kg.

De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

”Orarul de iarnă este disponibil pentru călătorii ce se vor efectua în perioada 26 octombrie 2014-28 martie 2015.  Ne dorim să oferim pasagerilor noştri cele mai bune condiţii de călătorie. Acesta este şi motivul pentru care şi în acest sezon de iarnă vom păstra tradiţia de a oferi pasagerilor noştri posibilitatea de a transporta gratuit în plus fata de bagajul de cală , echipamentul de ski sau snowboard în greutate de maximum 23 kilograme . Această facilitate este valabilă pentru zborurile dinspre România spre Viena,  Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna , Geneva şi dinspre Londra spre România’’ 
a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Pentru mai multe informații legate de condiţiile tarifare şi de călătorie, pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 și +4021.303.44.44.

 

Autor A.Frangu 18 August 2014, 11:27 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate