Oferta speciala pentru braileni în cadrul campaniei: AEGONOMISESTE acum pentru momentele cheie din viata ta!

De Redactia 03 Aprilie 2012, 17:54 Oferte
În urma rezultatelor înregistrate în lunile februarie si martie în cadrul campaniei “AEGONOMISESTE acum pentru momentele cheie din viata ta!”, compania AEGON, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata româneasca de bancassurance, a decis sa extinda oferta în alte zone ale tarii. Campania are loc în cadrul unitatilor Bancii Transilvania.

Promotia este valabila pâna în 20 aprilie, în 8 judete - Braila, Galati, Harghita, Maramures, Sibiu, Timis, Dolj, Olt. Produsele de asigurare  sunt disponibile în sediile Bancii Transilvania din aceste judete.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa achizitioneze unul dintre produsele AEGON Fii Sigur sau AEGON Fii Istet cu un discount semnificativ: o luna gratuita de contract, care valoreaza între 90 si 550 lei , în functie de optiunile contractuale. De asemenea, la semnarea contractului, toti clientii vor primi cadou câte o umbrela, iar persoanele care solicita informatii despre campania AEGONOMISESTE vor primi în dar diverse obiecte personalizate.

“Ne bucuram sa remarcam faptul ca românii devin tot mai constienti de importanta produselor de asigurare de viata. Acestia au devenit mai prevazatori si aleg din ce în ce mai mult economiile si investitiile pe termen lung, care presupun eforturi financiare mici, dar care le asigura beneficii variate si câstiguri garantate. Produsele noastre, AEGON Fii Sigur si AEGON Fii Istet corespund nevoilor clientilor, atât la nivel de cost cât si prin prisma garantiilor oferite de pachetele de beneficii asociate lor, respectiv prin siguranta oferita de reputatia internationala a brandului AEGON”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO AEGON România.


 

Autor Redactia 03 Aprilie 2012, 17:54 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate