Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza Lozul Carrefour in varianta razuibila

De A.Frangu 10 Iulie 2014, 16:04 Oferte
In aceasta saptamâna, Loteria Romana si Carrefour România lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila. Acesta va fi disponibil in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara. Lozul razuibil costa 3 lei si oferă peste 347.000 de castiguri in bani, cu valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei, premii oferite de Loteria Romana, precizeaza comunicatul de presa al Carrefour România.

“Ne bucuram sa fructificam parteneriatul pe termen lung pe care il avem cu Loteria Romana, cu atat mai mult cu cat acesta este in beneficiul clientilor nostri. Speram ca prin noul Loz Carrefour sa le oferim tuturor norocosilor chiar mai multe motive de bucurie prin premiile atractive si surprizele care se ascund in spatele unei simple razuiri a Lozului Carrefour“, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania.

„Noul <<Loz Carrefour>>, lansat in varianta loz razuibil, se inscrie in preocuparea cu care Loteria Romana si Carrefour Romania vin in intampinarea jucatorilor, respectiv a clientilor sai. Aceasta initiativa confirma interesul jucatorilor fata de produsele loteristice, oriunde s-ar afla si continua traditia unei bune colaborari intre Loteria Romana si Carrefour Romania. Ii invitam pe toti jucatorii in agentiile loto si in hipermarketurile Carrefour sa isi incerce norocul cu Lozul Carrefour razuibil si sa se bucure de numeroasele premii puse in joc”, a declarat Cosmin Nerodea, Director de Vanzari si Marketing Loteria Romana.

 

Autor A.Frangu 10 Iulie 2014, 16:04 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate