De Ziua Europei a fost lansat site-ul europarlamentar.eu

De Redactia 10 Mai 2015, 21:38 Oferte

O platformă online pentru facilitarea legăturii între români și reprezentanții lor în Parlamentul European. TSD și PES Cluj au lansat de Ziua Europei, www.europarlamentar.eu, o platformă online pentru îmbunătățirea legăturii între români și reprezentanții lor în Parlamentul European.

'europarlamentar.eu este un proiect online prin care ne propunem să punem umărul la consolidarea solidarității europene și un cadou de suflet de Ziua Europei' a declarat Horia Nasra, președinte TSD Cluj-Napoca.

Tinerii au lansat site-ul în Parcul Central 'Simion Bărnuțiu' din Cluj-Napoca, chiar de Ziua Europei, în prezența deputatului Aurelia Cristea, aceștia sperând ca prin demersul lor, activitatea celor 32 de europarlamentari români din Parlamentul European să fie mai cunoscută iar cei ce doresc să-i contacteze, să-i identifice mai ușor.

'europarlamentar.eu este un demers prin care încercăm să facilităm legătura dintre cetățeni și europarlamentarii români. Site-ul nostru dorește să pună în evidență activitatea celor care ne reprezintă la Bruxelles și al căror rol este unul extrem de important, pe mai multe paliere.

O buna parte din legislația care se aplică în statele membre este decisă de Parlamentul European și, cu toate acestea, activitatea deputaților de la Bruxelles este, din păcate, prea puțin cunoscută. europarlamentar.eu este o platformă care încurajează democrația participativă și care se va dovedi a fi un instrument util în interacțiunea dintre alegător și ales, benefic, fără îndoială, ambelor parți' a declarat Mihnea Stoica, președinte PES Activists Cluj.

Aveți o idee care să producă o schimbare? Scrieți-ne și noi o vom direcționa către un europarlamentar, în funcție de competențe, comisie, CV!Pentru a putea intra în contact cu europarlamentarul dorit, puteți să-i identificați datele de contact în folderul personal sau puteți să trimiteți un memoriu la adresa: contact@europarlamentar.eu

Europarlamentarii sunt prezentați în ordine alfabetică descrescătoare iar adresele de contact sunt cele oficiale.

Suntem la dispoziția cetățenilor, pentru a colecta și trimite propuneri, probleme și sugestii.

 

Autor Redactia 10 Mai 2015, 21:38 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii