La Carrefour Braila, de sarbatori, marile bucurii vin la preturi mici!

De Alexandrina Iordache 09 Decembrie 2011, 20:19 Oferte
In perioada 1-31 decembrie 2011 clientii Carrefour pot participa la tombola de cosmetice. Daca ai cumparat cel putin un produs cosmetic poti castiga zilnic, prin tragere la sorti la casele de marcat, din 30 in 30 de minute, 1 cupon de cumparaturi in valoare de 10 lei (valabil pentru achizitionare de produse cosmetice).

In perioada 8-14 decembrie a.c., Carrefour este alaturi de clienti pentru a intampina sarbatorile cu preturi mici. Gasim, in aceasta perioada,carne si preparate din carne, peste atat proaspat cat si congelat si afumat, legume si fructe, produse de post,lapte si produse lactate etc.

Produsele traditionale romanesti te asteapta pe rafturi: pastrama de curcan, toba de casa, muschiulet taranesc, carnati ardelenesti, pastrama taraneasca, rulada traditionala de cascaval - iata numai cateva din produsele prezente.

Marcate la raft gasesti produse sub bulina "cumparand ambele produse economisesti 10%" sau "al 2-lea la -50%", "6+2 gratuit" etc.

O oferta variata menita sa satisfaca toate gusturile gasiti si la legume si fructe, dulciuri, cadouri,bauturi alcoolice si nealcoolice, cozonaci, produse cosmetice, ornamente pentru sarbatorile de iarna.

Pentru cei mici gasiti, alaturi de imbracaminte sau dulciuri, jucarii, jocuri, carti. Oferta e bogata, alegerea mai grea.
Carrefour isi asteapta clientii pentru ca Mos Craciun si-a pregatit sacul cu daruri.

 

Autor Alexandrina Iordache 09 Decembrie 2011, 20:19 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii