Hotelierii din Cipru si Grecia angajeaza peste 2000 de tineri din România la târgurile de joburi organizate de ICEPWORLD

De AmosNews 10 Martie 2013, 11:45 Oferte
Peste 40 de hoteluri si resorturi de lux din Grecia si Cipru vor fi prezenti la târgurile de joburi organizate de ICEPWORLD ROMÂNIA. Aflata la Editia XI, târgul de joburi HappySummer JobFair, promite peste 2000 de joburi în industria hoteliera. Târgurile vor avea loc în Bucure?ti, Hotel IBIS CASA POPORULUI, Etaj 1, în datele 9, 10, 11, 23 si 24 Martie.

Sunt a?teptati toti tinerii cu vârsta între 18 si 30 ani, absolven?i de liceu, vorbitori de limba engleza sau alte limbi straine (de preferat germana, rusa, franceza si greaca) care îsi doresc un loc de munca în strainatate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste din insulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu. Se cauta atât persoane calificate cu experien?a în domeniul ospitalier, dar si tineri fara experienta.

Locurile de munca disponibile sunt: receptioner, valet, ospatar, ospatarita, barman, barmanita, animator copii, camerista, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucatar, gradinar, lucrator mentenanta.

Contractele de munca sunt sezoniere, tinerii vor semna la târg oferte pentru o perioada de 3, 6, 8 sau 12 luni, începând munca în perioada aprilie - iunie.

Tinerii angajati vor putea câstiga între 450 ?i 700 EURO NET/luna în functie de experienta si postul ocupat, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de angajatori. Tinerii îsi pot suplimenta veniturile prin bonusuri si tipsuri frecvente în industria ospitalitatii.

Prin programul Hospitality Training Greece & Cyprus oferit de ICEPWORLD, tinerii care se afla la începutul carierei sau care nu au experienta în câmpul muncii, vor obtine un loc de munca în domeniul hotelier în Grecia sau Cipru, vor participa la traininguri fiind instruiti conform standardelor internationale, iar la sfâsitul contractului vor obtine un atestat profesional în ospitalitate recunoscut international.


 

Autor AmosNews 10 Martie 2013, 11:45 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate