Iridex Group Plastic prezintă la EXPOAPA 2019 o soluție de valorificare a nămolului de epurare

De Comunicat 24 Septembrie 2019, 13:59 Oferte

iridex group plasticIridex Group Plastic vă invită la Palatul Parlamentului, Sala I.C. Bratianu, standul expozițional 81 pentru a afla mai multe detalii despre compostarea nămolurilor provenite  din stațiile de epurare, în cadrul EXPOAPA 2019. Evenimentul are loc în perioada 23-25 septembrie 2019.

După cum este cunoscut, Comisia Europeană a inclus nămolurile provenite din stațiile de epurare a apei pe lista deșeurilor pentru care este recomandată o reducere cu 50% până în anul 2050. Compania noastră prezintă o soluție de compostare modernă care permite practic trecerea de la o economie circulară bazată pe principiul resursă – producție – deșeu, la economia circulară, de forma resursă – producție – deșeu – reciclare – resursă, transformând astfel nămolul de epurare din generator de costuri în produs valorificabil, respectiv compost.

Tehnologia propusă de Iridex include un sistem de monitorizare și control al oxigenului și temperaturii de tip SCADA atașat unei prelate semipermeabile care creează, practic, condițiile ideale pentru descompunerea aerobă a deșeurilor din grămezi, reținând în același timp în mod eficient mirosurile și alte emisii. Mai mult decât atât, este asigurată igienizarea în siguranță, membrana fiind o barieră eficientă pentru patogeni. Distrugerea patogenilor asigură protecția împotriva contaminării apelor și solului. Avantajul acestei tehnologii îl reprezintă costurile de operare reduse și randamentul acesteia indiferent de condițiile climatice, cu o funcționare cu eficiență maximă timp de 365 zile pe an. Caracteristicile speciale ale membranei semipermeabile elimină necesitatea montării de biofiltre sau echipamente similare.
Mai multe informații puteți obține vizitând standul nostru sau formulând o solicitare la adresa de email: compostare@iridexgroup.ro

Despre Iridex Group Plastic
Iridex Group Plastic, înființată în 1993 ca o companie privată, furnizează soluții inteligente pentru diferite domenii de activitate: construcții, salubritate, agricultură ș.a., toate având ca numitor comun grija pentru mediu.
Organizația Iridex Group Plastic a implementat și menține un sistem  de management integrat care îndeplinește cerințele standardelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001: 2005; OHSAS 18001: 2008 și 27001: 2013.
Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflați de la: www.iridexplastic.ro.

 

Autor Comunicat 24 Septembrie 2019, 13:59 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii