De sarbatori surprize mari la Carrefour

De Alexandrina Iordache 01 Decembrie 2011, 20:24 Oferte
In perioada 02-05 decembrie a.c. Carrefour isi va desfasura activitatea pana la ora 24.00, iar timp de 4 ore: intre orele 20.00-24.00 isi intamplina clientii cu reduceri incredibile. De asemenea, poti participa la tombola organizata sau, daca esti elev, la concursul de desene.

Daca cumperi, pe acelasi bon de casa, minim doua vinuri spumante Angelli (Cuvee Imperial, Blanc de Blancs, Presidente, Gran Moscato sau Rose) poti sa participi la Tombola de sarbatori Carrefour&Angelli. Prin tragere la sorti se pot castiga cupoane de cumparaturi intre 50 si 500 lei.

Carrefour este alaturi de cei care sarbatoresc ziua de Sf. Nicolae pe care ii asteapta in data de 06.12.2011 cu un cadou surpriza. Cadoul se elibereaza in baza bonului de cumparaturi si a  buletinului.

Mos Craciun si-a pregatit sacul cu daruri si pentru cei mici. Pana in 12 decembrie, Carrefour si partenerii sai invita elevii claselor I-VIII sa participe la Concursul de desene, editia de Craciun si sa deseneze pentru a castiga unul dintre miile de premii pregatite pentru cei mai norocosi si mai talentati. Marii castigatori vor fi premiati de catre Carrefour cu o excursie de vis pentru un weekend, impreuna cu familia lor, in lumea Disneyland.

 

Autor Alexandrina Iordache 01 Decembrie 2011, 20:24 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate