Campanie promotionala Vodafone si Sensiblu

De A.Frangu 10 Decembrie 2013, 19:08 Oferte
Vodafone Romania si reteaua de farmacii Sensiblu ofera clientilor celor doua companii posibilitatea de a beneficia de o campanie promotionala, valabila pana in data de 15 ianuarie 2014.

Amanunte despre campanie ne ofera Vodafone Romania prin comunicatul de presa de mai jos:
„Vodafone Romania, in parteneriat cu reteaua de farmacii Sensiblu, lanseaza o campanie promotionala, valabila pana in data de 15 ianuarie 2014, ce aduce beneficii substantiale clientilor celor doua companii.

In cadrul campaniei, abonatii Vodafone noi si existenti primesc bonus, la alegere, intre 50 de minute nationale si 150 MB trafic de date, pe baza cardului de fidelitate Sensiblu.
De asemenea, utilizatorii Vodafone care detin sau isi fac un card de fidelitate Sensiblu beneficiaza de reduceri de 20% la produsele selectate din gamele de infrumusetare si ingrijire (Klorane, Elancyl, Pierre Fabre Oral Care, Ivatherm, Sensodyne, Aslamed), suplimente si vitamine (Doppelherz, Vitamax, Eurovita, Ascovit, Supramax, Bilomag si altele).

Oferta este valabila pentru clientii Vodafone  ce detin un card de fidelitate Sensiblu, in toate farmaciile Sensiblu. Daca utilizatorii nu au un card de fidelitate, acesta poate fi emis pe loc in orice farmacie Sensiblu.

Pentru a accesa promotia, clientul va trimite un SMS gratuit la numarul 224, cu textul Sensiblu, iar codul primit ulterior prin SMS va fi aratat in farmacie.  SMS-ul trimis la numarul 224 este gratuit si valabil doar pentru clientii Vodafone”.

 

Autor A.Frangu 10 Decembrie 2013, 19:08 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate