Cu trenul în Europa, plătind mai puţin - oferta InterRail Global Pass

De Redactia 29 Ianuarie 2015, 11:51 Oferte

compartiment trenPentru călătoria cu trenul în întreaga Europă, CFR Călători anunţă că, de la data de 1 februarie 2015, oferta InterRail Global Pass aduce o nouă reducere de15%.
 
Oferta promoţională este pusă în vânzare în perioada 01 februarie – 31 martie 2015, iar prima zi de valabilitate este în perioada 1 februarie  - 16 mai 2015.
 
Legitimaţia InterRail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia, şi în plus traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege şi chiar a schimba  ruta în timpul călătoriei.
 
InterRail GlobalPass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive.

Copiiide până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.
 
Tarifele promoţiei InterRail Global Pass, reduse cu 15%, sunt următoarele:


- Clasa a II-a/Euro
perioada de calatorie                     copii*       tineri         adulti       seniori
                                                     <12 ani      <26 ani                    >60 ani
- 5 zile din 10 zile (flexi)                        0             163            224           202
- 10 zile din 22 de zile (flexi)                  0             239           318            287
- 15 zile continuu                                  0             276            352            317
- 22 zile continuu                                  0             306            411            371
- 1 luna continuu                                   0             392           532            479


*Un adult poate lua gratuit în călătorie maxim doi copii. Dacă va însoţi mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimaţie de tânăr < 26 de ani pentru fiecare dintre ceilalţi copii.
 
Informaţii suplimentare sunt disponibile pe: www.cfrcalatori.ro/268 şi www.interrail.eu.

Oferta InterRail Pass Global este vândută în birourile CFR Călători - staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Autor Redactia 29 Ianuarie 2015, 11:51 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii