Lamaia - inamicul racelii

De Alexandrina Iordache 08 Noiembrie 2011, 18:59 Naturiste
Ne-am familiarizat cu simptomele racelii: oboseala, nas infundat, dureri in gat. Lamaia joaca un rol important in consolidarea sistemului imunitar si combaterea virusului.Un remediu la indemana il constituie sucul de lamaie. Lamâia asigura unui adult în medie 80 % din necesarul zilnic de Vitamina C, imunizându-l. Când un numar mai mare de globule albe intra în compozitia sângelui actiunea virusului este întrerupta mult mai timpuriu.

Pana sa apelam la medicamente am putea incerca remediile naturiste oferite de lamaie. Putem sa pregatim un ceai cald cu suc de lamaie si putina miere de albine pe care sa-l servim dupa masa sau in timpul mesei.Bautura calda este menita sa neutralize aciditatea lamâii, iar mierea sa ofere un gust foarte placut. Doua portii de ceai cu suc de lamâie pe zi sunt suficiente pentru a scapa de simptomele racelii.

Mod de preparare:
Se taie 3 lamâi în patru parti si se pun 5-10 minute la fiert într-o cantitate de 500 ml apa. Se lasa totul sa se mai raceasca apoi se strecoara si se bea compozitia îndulcita cu miere de albine.


 

Autor Alexandrina Iordache 08 Noiembrie 2011, 18:59 Naturiste
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate